Farkını Ortaya Koymak İsteyenlere 'Metromall Ankara'

Ankara'nın Eryaman ilçesinde yer alan en büyük projelerden biri olan Metromall Ankara için son kalan dairelerin satışına devam ediliyor.
Farkını Ortaya Koymak İsteyenlere 'Metromall Ankara'

Ankara'nın Eryaman ilçesinde yer alan en büyük projelerden biri olan Metromall Ankara için son kalan dairelerin satışına devam ediliyor.

Metromall Ankara teslim tarihi için sona yaklaşılırken projede yer alan daire ve ofislerin satışları için son talepler alınıyor. Ankara'nın en büyük projeleri arasında yer alan ve içerisinde alışveriş merkezi de bulunan Metromall Ankara konsept bir yaşamı ayağınıza getiriyor.



Metromall Ankara Nerede?



Proje Ankara'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Eryaman ilçesinde gerçekleştiriliyor. Eşsiz bir lokasyona sahip olan projede metro istasyonu ile hemen projenin dibinde yer alırken çevre yoluna çıkış ise sadece 2 dakika alıyor. Hava limanına 20 dakikalık uzaklıkta yer alan Metromall Ankara site içerisinde sunulan özellikler ile de öne çıkmayı başarıyor. Pek çok sitede yer alan yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi özelliklere ek olarak çoğu projede yer almayan kreş ve sağlık merkezi gibi ek özellikler de projenin farkını ortaya koyuyor.



Metromall Ankara Fiyat Seçenekleri Nasıl?



Eryaman Metromall evleri için talep edilen fiyat gerek dairenin tipine gerekse de bulunduğu blok, kat ve cepheye göre belirleniyor. Metromall Ankara satılık seçeneklerinde ne yazık ki 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan 1+1 dairelerin tamamı tükenirken diğer daire tiplerinde de seçenekler hızla azalıyor. 1+1 home office daire tiplerinin tamamının satıldığı projede 2+1 daire tipleri ise 340 bin liralık başlangıç fiyatı ile satılıyor. 3+1 daireler için uygulanan başlangıç fiyatı 439 bin lira olurken 4+1 daireler için ise 588 bin liralık başlangıç fiyatı uygulanıyor.



Konut kredisi kullanmak isteyen kişiler için ise Söğüt İnşaat projeye özel olarak 60 ay vadeli konut kredisi kullanımlarında yüzde 0,39 ve 120 aya kadar olan konut kredisi kullanımlarında ise yüzde 0,59 konut kredisi faiz oranı ile kredilendirme desteği de sağlıyor. 5 adet rezidans bloku üzerinde yükselen projede 699 adet konutun yanı sıra 198 adet mağaza ve home ofis daire seçenekleri de bulunuyor. Türkiye'nin en büyük açılır kapanır alışveriş merkezi olacak olan Metromall'de projenin en vurucu özellikleri arasında yer alıyor.