Kumru Ankara Projesi

Ankara'nın rezidans projeleri arasında yer alan Kumru Ankara Çankaya ilçesinde yer alıyor. Son derece özel bir konuma sahip olan Kumru Ankara Çankaya / Ankara projesinde 164 konut üretimi gerçekleştiriliyor. Projede zemin açık çarşı olarak tasarlanırken bu sayede yaklaşık 4 bin metrekarelik ticari alan ayrılıyor. 3 bin 500 metrekare yeşil alanın ayrıldığı proje farklı mimari tasarımı ve lüks konfor özellikleri ile Ankaralılar kadar yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi görmeyi başarıyor.
Kumru Ankara Projesi

Ankara'nın rezidans projeleri arasında yer alan Kumru Ankara Çankaya ilçesinde yer alıyor.

Son derece özel bir konuma sahip olan Kumru Ankara Çankaya / Ankara projesinde 164 konut üretimi gerçekleştiriliyor. Projede zemin açık çarşı olarak tasarlanırken bu sayede yaklaşık 4 bin metrekarelik ticari alan ayrılıyor. 3 bin 500 metrekare yeşil alanın ayrıldığı proje farklı mimari tasarımı ve lüks konfor özellikleri ile Ankaralılar kadar yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi görmeyi başarıyor.



Kumru Ankara Nerede?


Kumru Ankara projesi Ankara'nın Çankaya ilçesi sınırları içerisinde yer alıyor. Çankaya'nın en değerli bölgeleri olan Yıldız 4. Cadde ile Turan Güneş Bulvarı arasında gerçekleştirilen proje aynı zamanda Barış Manço parkına da komşu konumda yer alıyor. 2017 teslim konut projeleri arasında yer alan Kumru Ankara şehrin merkezinde şehirden uzak bir yaşam arayan kişilere başarı ile hitap ederken Rezidans evler içinde son derece etkileyici bir seçenek sunmaktadır.



Kumru Ankara Fiyatları Ne Kadar?


Kumru Ankara satılık dairelerin fiyatları ile de dikkat çekiyor. Projede aynı binada yer alan iki farklı rezidans girişi sunulurken üst katlar kalabalık ailelere ayrılıyor. Kumru Ankara 1+1 daireler, 1,5+1 daireler ve 2+1 daireler ile yatırımlık daire almak isteyenlere, öğrencilere ve yeni evli çiftlere hitap ediyor. Rezidansın üst katı olan ikinci girişte ise geniş aileler için 3+1 daire, 4+1 daire, 5+1 daire ve 6+1 daire seçenekleri sunulmaktadır.


Kumru Ankara fiyatlar içinde seçilen daire tipi ve daire konumu belirleyici olmaktadır. Kuzu Grup tarafından gerçekleştirilen projede en düşük daire fiyatı olarak 503 bin lira olarak uygulanırken en yüksek daire fiyatı ise 2 milyon 560 liraya kadar yükseliyor. Banka kredisi kullanarak konut satın alma imkanı sunulurken buna ek olarak isteyen kişilere Kuzu Grup özel ödeme seçenekleri de sunuyor. Faizsiz konut kredisi paketlerinin yanı sıra aynı zamanda ara ödemeli konut kredisi paketleri de bulunuyor ve bu paketlerde indirimli konut fiyatları uygulanıyor. Yine peşin alım indirimleri de uygulanarak çok daha uygun fiyatlarla rezidans dairesi almanız sağlanıyor.