Park Mozaik Ankara Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

Yaşamın başladığı hemen teslim konut projeleri arasında yer alan Park Mozaik Ankara ikinci etap teslimatı için gün sayıyor.
Park Mozaik Ankara Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

Yaşamın başladığı hemen teslim konut projeleri arasında yer alan Park Mozaik Ankara ikinci etap teslimatı için gün sayıyor.

Türkiye'nin en büyük iki inşaat firması olan Tepe İnşaat ve Mesken İnşaat ortaklığı ile gerçekleştirilen dev projenin temelleri 2014 yılında atılmıştı. İlk etap teslimleri geçen yıl yapılan Park Mozaik ikinci etap teslimatları ise 2017 yılının Aralık ayı içerisinde yapılacak. Projenin son teslimat ayağı olan Park Mozaik üçüncü etap teslimatları ise 2019 yılının Nisan ayında gerçekleştirilecek.

Park Mozaik Ankara Nerede?

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Çayyolu Yaşamkent bölgesinde yer alan Park Mozaik Ankara toplamda 75 dönüm gibi son derece büyük bir alan üzerine kuruluyor. Ankara Çevre Yolu bağlantısı ve Eskişehir Yolu'na olan yakınlığı ile dikkat çeken projenin yakın çevresinde ise pek çok sosyal imkan bulunuyor. Uğur Koleji ve Doğa Koleji gibi Türkiye'nin en çok tercih edilen iki kolejinin hemen yanı başında yükselen proje metro istasyonunu da son derece yakın bir konuma sahip. Aynı zamanda alışveriş merkezleri ve hastaneler de projenin komşu olduğu önemli lokasyonlar arasında yer alıyor.

Park Mozaik Ankara Ev Fiyatları

Farklı yaşam alanlarının aynı projede sunulduğu son derece özel bir konut projesi olan Park Mozaik Ankara ev fiyatları ile de dikkat çekiyor. Yüksek katlı kuleler üzerinde yer alan dairelerin yanı sıra az katlı apartman konseptinin bir arada kullanıldığı projede 2+1 daire, 3+1 daire, 4+1 daire, 5+1 daire ve 6+1 daire olmak üzere farklı daire tipleri satışa sunuluyor. Park Mozaik Ankara satılık daire fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor

2022 Güncel Fiyat Listesi için Firma ile iletişime geçiniz..