Sierra Yaşamkent Ankara Projesi 2017

Sierra Yaşamkent Ankara projesi teslim için gün saymaya başlarken Sierra Yaşamkent Ankara fiyatları için de avantajlar devam ediyor.
Sierra Yaşamkent Ankara Projesi 2017

Sierra Yaşamkent Ankara projesi teslim için gün saymaya başlarken Sierra Yaşamkent Ankara fiyatları için de avantajlar devam ediyor.

Ankara 2017 teslim konut projeleri arasında yer alan ve Eylül ayı sonunda daire teslimlerinin başlayacağı Sierra Yaşamkent Ankara projesinde satışlar tüm hızı ile sürüyor. Toplamda 5 blok üzerinde yükselen projede 281 dairenin satışı gerçekleştiriliyor. Projede 1+1 daireler 61 ile 64 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olarak üretiliyor. 2+1 daireler ise 75 ile 132 metrekare olarak planlanırken daha geniş daire isteyen kişilere yönelik 150 metrekarelik 3+1 daireler ve 211 metrekarelik büyüklüğe sahip olan 4+1 daire seçenekleri de sunuluyor.



Sierra Yaşamkent Fiyat 2017



Ankara'nın en prestijli yaşam bölgelerinden biri olan Çayyolu Yaşamkent Bulvarı üzerinde yer alan proje harika lokasyonu ile hemen öne çıkıyor. Sierra Yaşamkent fiyatları en düşük daire fiyatında 323 bin lira olarak uygulanırken en yüksek fiyatlı daire için talep edilen ücret ise 850 bin lira oluyor.



Sierra Yaşamkent Ankara projesinde yer alan tüm 1+1 daireler ne yazık ki bitirilmiş durumda. Projede yer alan 2+1 daireler içinde stokların tükenmek üzere olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Projeden yararlanmak isteyen kişilere yüzde 25 peşinat ile ev sahibi olma fırsatı sunulurken kalan tutarlar içinde 10 yıl vadeli düşük faizli konut kredisi desteği sağlanıyor.



Sierra Yaşamkent Yorum ve Yatırım Analizi



Projenin son derece uygun bir lokasyon üzerinde bulunması nedeni ile yatırımcıların da yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Pek çok kişi Sierra Yaşamkent yorumları ile projeye olan ilgisini ortaya koyarken proje tamamlandığı anda en düşük kira bedeli bin lira olarak konutların kısa sürede kiraya verilebilecek olması yatırımcıların projeye ilgi göstermesini sağlıyor. Bu nedenle Ankara'da yatırımlık proje arayan kişilere yatırım uzmanları kesinlikle bu projeyi öneriyor. Projenin hemen altında yer alacak olan alışveriş merkezi, yanı başında olan büyük projeler ve eğitim kurumları ile Sierra Yaşamkent Ankara yatırım için aranılan tüm özellikleri tek başına karşılamayı başarıyor.