Yıldız Park Evleri Ankara

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yükselen son derece özel bir proje olan Yıldız Park Evleri Ankara Doğu Caddesi üzerinde yer alıyor.
Yıldız Park Evleri Ankara

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yükselen son derece özel bir proje olan Yıldız Park Evleri Ankara Doğu Caddesi üzerinde yer alıyor.

9 bin metrekarelik oldukça geniş bir alana yayılan projede en lüks malzemelerin kullanıldı konutların yanı sıra ticaret alanları da satışa sunuluyor. 2019 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede farklı daire tipi seçenekleri de sunuluyor.



Yıldız Park Evleri fiyat listesi seçilen daire tipine göre belirleniyor. Projede en küçük daire 3+1 olarak planlanırken 2+1 daire tipi seçeneği sunulmuyor. 3+1 daire fiyatı olarak ise 350 bin liralık başlangıç fiyatı uygulanıyor. Yıldız Park Evleri Ankara 4+1 daireler için ise 515 bin liralık başlangıç fiyatı uygulanıyor ve fiyatlar 605 bin liraya kadar yükseliyor. Yıldız Park Evleri Ankara 5+1 daireler için 600 bin lira ve Yıldız Park Evleri Ankara 6+1 daire tipi için ise 690 bin liralık başlangıç fiyatı uygulanıyor.



Projeden yararlanmak isteyen kişilerin satın almak istedikleri daire bedelinin yüzde 10'luk kısmını peşin ödemeleri gerekiyor. Daire satın almak isteyen kişilerin belirleyecekleri ödeme takvimine göre yüzde 40 oranında daha ödeme yapmaları sağlanmaktadır. Kalan tutar için ise ise isteyen kişilere Yıldız Park İnşaat konut kredisi fırsatlarından yararlanabiliyor. Projede toplam 181 daire satışa sunulurken dairelerin yanı sıra 7 adet ticari ünitenin de satışı gerçekleştirilecek. 3 blok üzerine yayılacak olan daireler çevre yoluna olan bağlantısı sayesinde ulaşım açısından da kolaylık sağlıyor.



Şehir merkezine yaklaşık 10 dakikalık mesafede yer alan Yıldız Park Evleri Ankara hava limanına ise 20 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Her dairede ebeveyn banyosu, kiler ve giyinme odası standart olarak sunulurken projenin hava limanına olan yakınlığı yatırım için de tercih edilmesini sağlıyor. Projenin tamamlanarak sitede yaşamın başlaması ile beraber daire fiyatlarının son derece yükselmesine kesin gözü ile bakılırken yatırımlık daire arayanların kesinlikle projeyi değerlendirmeleri öneriliyor. Tenis kortu, yürüyüş parkurları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu gibi pek çok sosyal imkanın sağlandığı projede aynı zamanda kameralı güvenlik sistemleri ve 24 saat güvenlik bulunuyor.