Hadise ve Mehmet Dinçerler yüzükleri çıkarmıştı ilk açıklama Hadise'den geldi!

İzmir Fuarı çim konserleri programı kapsamında 2 Eylül'de konser veren Hadise söylediği şarkılar ile göz yaşlarına boğulmuş, eşi Mehmet Dinçerler ile boşanacağı haberleri gündemi sallamıştı. İlk açıklama Hadise'den geldi. Mehmet Dinçerler ve Hadise boşanıyor mu?
Hadise ve Mehmet Dinçerler yüzükleri çıkarmıştı ilk açıklama Hadise'den geldi!

İzmir'de verdiği konser ile hayranlarıyla buluşan Hadise konserde söylediği Küçük Bir Yol şarkısında göz yaşlarına boğulmuş, sevenlerini üzmüştü. Evlilik teklifinde bulunurken eşinin kendisine taktığı 3 milyon liralık yüzüğünü parmağından çıkaran Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilmişti. 

Aynı tarihlerde eşinin doğum gününü sosyal medyasından kutlamayan ve eşinin gerçekleştirdiği açılış törenine de katılmayan Hadise'nin bu hamleleri sonrasında gözler Mehmet Dinçerler'e çevrilmişti. Mehmet Dinçerler'in de doğum günü kutlamasında parmağında olan alyansını eşinin katılmadığı açılış töreninde parmağından çıkarması ile çiftin boşanacakları haberleri ayyuka çıkmıştı. 

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER BOŞANACAK MI, BOŞANIYOR MU?

Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin ortaya atılan iddialar karşısında sessizliklerini koruması çiftin arasında bir kriz yaşandığı iddialarını daha da güçlendirirken annelerin devreye girdiği ve çifti barıştırmak için hamleler yaptıkları da gündeme gelmişti. Konu hakkında ilk açıklama Hadise'den geldi. 

 Çiftin çocuk için kavga ettiği, Mehmet Dinçerler'in bebek istediği, Hadise'nin ise yoğun konser ve albüm çalışmaları nedeniyle bebek istemediği iddia edilmişti. Hadise konu hakkında ilk kez konuştu ve resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize... Hadise" diyerek bebek beklediği haberlerini yalanladı. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler yüzükleri çıkarmıştı ilk açıklama Hadise'den geldi!

 

MEHMET DİNÇERLER'İN SON PAYLAŞIMI NE OLDU?

Mehmet Dinçerler ise resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "Bazı insanların , insanlığa bir don lastiği kadar faydası yok..." yazdı. Sözlerin kime olduğu konusunda ise tartışmalar devam ediyor. 

İkilinin açıklamalarında ayrılık iddiaları ile tek söz sarf etmemesi de tartışmaların yeniden alevlenmesine neden oldu ve boşanma haberlerinin doğruluğuna inanan kişilerin sayılarını arttırdı. Çiftin yakın çevrelerine de konu hakkında bir açıklama yapmadıkları belirtiliyor.