Yeni zam son dakika açıklandı! Sabah başlıyor işte yeni zamlı fiyatı

Milyonlarca kişi kişiyi etkileyecek olan yeni zam son dakika açıklandı. Yarın sabah markete giden kişiler artık bu fiyatı ödeyecek...
Yeni zam son dakika açıklandı!  Sabah başlıyor işte yeni zamlı fiyatı

Yeni zam son dakika açıklandı! Sabah başlıyor işte yeni zamlı fiyatı - Türkiye'de yeni zamlar peş peşe gelmeye devam ederken bu zamlara bir yenisi daha eklendi. Son dakika zam haberi bu sefer İzmir'den geldi.

İzmir'de alınan karar kapsamında ekmeğin satış fiyatı ve gramajı değiştirildi. Hatırlanacağı üzere ekmeğe en son zam Temmuz ayınının hemen başında yapılmış ve o tarihte 200 gram olan ekmeğin satış fiyatı alınan karar kapsamında 7 liraya yükseltilmişti. Ekmeğe 2024 yılının ilk zammı geldi.

EKMEK FİYATLARINA SON DAKİKA ZAM KARARI!

İzmir’de 220 gram ekmeğin fiyatı 9 lira oldu. İzmir’de ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ocak ayı meclis toplantısında oylama yapıldı. Oylama sonucunda, İzmir’de ‘220 gram ekmek için 9 TL’ olacak şekilde hazırlanan ‘ekmek azami fiyat tarifesi’ kabul edildi. 3 Temmuz 2023’te ise İzmir’de 200 gram ekmeğin fiyatı 7 lira olmuştu.

Yarın itibariyle ekmek İzmir'de zamlı fiyatlar üzerinden satılacak. İzmirliler marketlere gittiklerinde ekmek için 7 TL değil 9 TL ödeyecekler. Yani ekmek başına 2 liralık bir artış yaşanacak. Ekmeğin gramı ise 200 gramdan 220 grama yükseltilecek.

Genel Yayın Yönetmeni