AÖF sınav tarihleri belli oldu mu? Ne zaman yapılacak? Online mı olacak?

AÖF sınav tarihleri belli oldu. Peki sınavlar online mı yüz yüze mi? İşte yanıtı.
AÖF sınav tarihleri belli oldu mu? Ne zaman yapılacak? Online mı olacak?

AÖF sınav tarihleri belli oldu mu? Ne zaman yapılacak? Online mı olacak?: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. AÖF bahar dönemi sınavlarını hangi tarihte yapılacağı ve online mı yüz yüze mi yapılacağı merak konusu oldu. Peki AÖF sınavlarının tarihleri netleşti mi?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat 2023 tarihinde başlamıştı. 2 Mart 2023 tarihinde ise son erdi. Kayıt yenileme işlemlerinin bitmesi üzerinde bu kez gözler sınav tarihlerine döndü. Sınavların ne zaman ve nasıl yapılacağı öğrenciler tarafından merak konusu oldu. 

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi ara sınavlarının 15 Nisan ile 16 Nisan tarihlerinde yapılacağı açıklandı. Dönem sonu sınavları ise 27 Mayıs ile 28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Yaz okulu sınavları ise 19 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecektir.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF pandemi sebebiyle online sınav sistemini uygulamıştı. Bunun üzerine Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından ise sınavların yine online mı olacağı merak konusu oldu. YÖK tarafından açıklama yapılıp yapılmadığı da yine öğrenciler tarafından merak konusu oldu.

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi sınavları farklı illerde düzenleniyor. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Elazığ ve Şanlıurfa) büyük yıkımlar meydana geldi.

Depremden etkilenen bölgelerdeki okulların durumları ile ilgili herhangi bir durum netleşmedi. Sınavların henüz online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı kesinleşmedi. Bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılır yapılmaz haber içeriğine eklenecektir.