Başvurular başladı! SGK'ye 1392 personel alımı yapılacak

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte SGK'ye personel alımı yapılacağı öğrenildi.
Başvurular başladı! SGK'ye 1392 personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından sosyal medya hesabında yapılan paylaşıma göre Sosyal Güvenlik Kurumu'nda çalışmak üzere toplamda 1392 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan duyuruda hangi kadrolardan alımların yapılacağı ve hangi tarihler arasından başvuru işlemlerinin tamamlanacağı hakkında bilgiler verildi.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU'NA 1392 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından duyuruyu şu şekilde yaptı;

"Sosyal Güvenlik Kurumumuza, 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam 1392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz. Başvuru tarihleri, 5-11 Ekim 2023. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Detaylar ve başvuru için ÖSYM sistemini takip edebilirsiniz."

KADROLAR BELLİ OLDU!

Yapılan bu açıklamanın yanı sıra başvuru için alımların yapılacağı kadrolar da merak konusu oldu. Duyuru ile birlikte Bakan Işıkhan tarafından yapılan paylaşımda alım yapılacak olan kadrolar şu şekildeydi;

screenshot-115.png

  • Büro Personeli = 1231 kişi
  • Destek Personeli = 130 kişi
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi = 27 kişi
  • Teknisyen = 4 kişi

Yukarıda verilen kadrolara başvuru yapmak isteyen kişilerin ÖSYM tarafından verilen tarihler arasında başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Aksi halde başvuru ekranı kapanarak diğer türlü hiçbir başvuru şekli kabul edilmemektedir.