Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs 2023 Salı günü programı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü mitingi nerede, saat kaçta?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü programı merak edilerek araştırılıyor. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan her gün farklı bir ilde mitin yapıyor. Bu miting programı da oldukça yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün hangi ilde mitingi var? Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi şehirde bugün miting düzenleyecek?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 2 MAYIS PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs programında bugün Antalya var. Antalya’da vatandaşlarla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kentte seçim çalışması yapacak. Vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda bazı projelerin açılışını gerçekleştirip temel atma törenlerine katılacak.

ANTALYA MİTİNGİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde adım adım Türkiye’yi geziyor. Hem deprem felaketinin yaşanması hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık sorunları nedeniyle miting programları diğer seçimlere kıyasla biraz daha az sayıda planlandı. Yine de Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimleri için 40 ilde miting yapmayı planlıyor. Bugün ise Antalya’da miting düzenlenerek Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslenecek. Antalya mitingi Kepez ilçesinde Turgut Özel Spor Salonu’nun önünde olan miting alanında gerçekleşecek. Miting ise saat 13:00’da başlayacak.

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ 7 MAYIS’TA!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerden önce en önemli mitingi ise İstanbul’da olacak. Yenikapı’da yapılması planlanan miting için 7 mayıs Pazar günü için tarih belirlendi. Pazar günü çok yoğun bir katılımla gövde gösterisi yapmayı planlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan buradan alacağı moralle seçimin son haftasındaki çalışmalara devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir gün önce 6 Mayıs Cumartesi günü de Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi yapılacak.