Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Bursa'da bir miting düzenleyerek vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine kaç vatandaşın katıldığı merak edilip araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa'daki mitinginde kaç kişi vardı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta sonu programında Bursa vardı. Bursa'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sayıda projenin açılışını yaptı. Bu açılış töreni vatandaşların katılımı ile aynı zamanda miting oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerek ülke gündemi gerekse de Bursa'daki yatırımlar ile alakalı yaptığı konuşma vatandaşlar tarafından takip edildi. Miting ile alakalı en çok merak edilen konular arasında ise kaç kişinin katılım gösterdiği oldu. 

HER HAFTASONU AYRI İL İLDE!

Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun bir süredir her hafta sonunda ayrı bir şehirde vatandaşlarla bir araya geliyor. Gittiği şehirlerde mitingler düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada vatandaşlara sesleniyor. Ayrıca program kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan o ilde sivil toplum örgütleri ile gençlerle de bir araya gelerek sohbet toplantıları gerçekleştiriyor. Bu toplantılarda önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların da taleplerini alıyor.

SEÇİM HAZIRLIKLARINA DÖNÜŞTÜ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği mitingler bir anlamda seçim hazırlığı oldu. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 81 ilde miting yapması planlanıyor. Ancak takvimde bir aksama meydana gelmesi durumunda gidilmedik yer bırakmak istemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinglere çok önceden başladı. Aynı şekilde Cumhur İttifakı'nın bir diğer ortağı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de hafta sonlarında bazı illerde mitingler düzenliyor.

BURSA MİTİNGİNDE KAÇ KİŞİ VARDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitinginde kaç vatandaşın katılım gösterdiği sorusunun cevabı aranıyor. Resmi kaynaklardan net rakam ile alakalı olarak bir bilgi verilmedi. Ancak kamera görüntüleri ve Bursa'daki kaynaklara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa mitingine yaklaşım 120 bin vatandaşın katıldığı tahmin ediliyor. Net rakam ise Bursa Valiliği tarafından yapılması beklenen açıklama ile belli olacak.