Düzce'de deprem fırtınası sürüyor AFAD son dakika duyurdu Düzce yine sallandı!

Düzce peş peşe depremlerle sarsılmaya devam ederken AFAD son dakika deprem duyurusu yaptı Düzce'de yeni deprem oldu!
Düzce'de deprem fırtınası sürüyor AFAD son dakika duyurdu Düzce yine sallandı!

23 Kasım tarihinde yaşanan 5,9 şiddetindeki deprem ile büyük korku ve paniğin yaşandığı Düzce'de fay hareketliliği tüm hızı ile sürüyor. Yaşanan deprem nedeni ile büyük panik ve korkunun yaşandığı şehirde adeta deprem fırtınası yaşanırken dün peş peşe gelen deprem haberlerinin ardından bugün bir deprem daha yaşandı. 

5.9 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ederken T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından son dakika haberi geçildi. Düzce yeni güne yine depremle uyandı. 

DÜZCE SON DAKİKA DEPREM HABERİ! 

Düzce'de yaşanan deprem hareketliliği büyük tedirginlik yaşanmasına neden olurken AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yine bir deprem yaşandığı açıklandı. Düzce Gümüşova merkezli olarak yaşandığı ilan edilen depremin şiddeti ise 4,1 olarak duyuruldu. 

AFAD Deprem Dairesi yaşanan  depremin şiddetini 4,1 olarak duyururken depremin merkez üssü Gümüşova olarak ilan edildi.

 Yerin 14,2 km derinliğinden meydana gelen deprem şehirde yine büyük panik yaşanmasına neden olurken zaten diken üstünde olan Düzceliler bir kere daha korkuyla evlerinden dışarıya koştu. Düzce'de yaşanan deprem nedeniyle tedirginlik artarken olumsuz bir durum yaşanmadığı açıklandı.