TBMM'de yumruklu kavga, milletvekili yoğun bakıma kaldırıldı! Hüseyin Örs'ün sağlık durumu nasıl?

TBMM’de yapılan bütçe görüşmelerinde gerginlik hız kesmiyor. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın yumrukladığı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs yoğun bakıma kaldırıldı.
TBMM'de yumruklu kavga, milletvekili yoğun bakıma kaldırıldı! Hüseyin Örs'ün sağlık durumu nasıl?

TBMM’de dün başlayan bütçe görüşmelerinde iktidar partisi milletvekilleri ile muhalefet partisi milletvekilleri arasında sık sık tartışmalar çıkıyor. Bu tartışmalar zaman zaman arbedeye dönüşüyor. Bunun ilk örneği dün akşam verilmiş ve AK Parti milletvekilleri ile CHP milletvekilleri yumruk yumruğa birbirlerine girmişlerdi. TBMM Genel Kurulu’nda tansiyon bugün de düşmedi.

MİLLETVEKİLİ YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri sırasında partilerini temsilen milletvekilleri kürsüye gelerek konuşma yapıyorlar. Bugün İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz da bir konuşma yaparken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile tartıştı. Bu sözlü tartışma kısa sürede her iki parti milletvekillerinin ayağa kalkarak birbirlerinin üstüne yürümelerine dönüştü. Artan gerginlik nedeniyle TBMM’yi bugün yöneten isim olan Başkanvekili Haydar Akar oturuma 10 dakika ara verdi.

TBMM Genel Kurulu’nda oturuma ara verilmesi bile tansiyonu düşürmedi. AK Parti milletvekilleri ile İYİ Parti milletvekilleri kürsünün etrafında toplanıp birbirlerine sataşmaya devam ettiler. Bu sırada yaşanan arbedede AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık tarafından İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk atıldı. Kap rahatsızlığı olduğu bilinen ve kalbinde pil bulunan Hüseyin Örs aldığı yumruk darbesi ile oldukça zor anlar geçirdi.

HÜSEYİN ÖRS'ÜN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Önce TBMM revirine kaldırılan Hüseyin Örs’e ilk müdahaleyi doktor olan İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur yaptı. Ardından hastaneye kaldırılan Hüseyin Örs’ün kalbinin durma noktasına geldiği ve müdahale ile hayata döndürüldüğü açıklandı. Şu anda yoğun bakımda tedavisi devam eden Hüseyin Örs’ün sağlık durumu hakkında kamuoyuna yeni bir açıklama yapılmadı.

ZAFER IŞIK AÇIKLAMA YAPTI!

Hüseyin Örs’e attığı yumruk ile eleştirilerin odağı haline gelen AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise olay sonrasında yaptığı açıklamada, “Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim. Genel Kurul’da bur tür olaylar olabiliyor. Ben özür dilemeyi düşünmüyorum. AK Parti grubu lüzum görürse bir açıklama yapar.” dedi.