1.594 TL taksit, 31 Bin TL peşinat! TOKİ 1+1 evleri satışa çıkardı!

TOKİ tarafından sosyal konut projesinde kura çekimleri yapılırken yeni konut satış ilanları da yayınlandı. Bu ilanlara göre çok uygun peşinat ve taksitle TOKİ 1+1 ev satışı yapacak.
1.594 TL taksit, 31 Bin TL peşinat! TOKİ 1+1 evleri satışa çıkardı!

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen ama emlak piyasasındaki fiyatları karşılamaya imkanı bulunmayan vatandaşlara TOKİ tarafından çok önemli imkanlar sağlanmaya devam ediliyor. 250 bin adet sosyal konutu vatandaşlara 2 yıl içerisinde teslim etmek için çalışmalarını sürdüren TOKİ bir yandan da ev satış ilanları yayınlayarak vatandaşlara çok düşük maliyetlerle ev satıyor.

TOKİ’DEN EV ALMAK KİRA ÖDEMEKTEN KOLAY!

TOKİ’den ev satın almak uygulanan sistem gereği kira ödemekten dahi kolay bir hale geldi. TOKİ’nin maliyet sisteminde önce konutun inşası en düşük maliyetle gerçekleştiriliyor. Bunun için arsa maliyeti neredeyse sıfıra yakın oluyor. Bir de ihale ile bu konut inşaatları çeşitli firmalara verildiği için çeşitli maliyet indirimleri de elde edilebiliyor. Tüm maliyet indirimlerini konut fiyatlarına yansıtan TOKİ hem fiyat hem de taksit açısından vatandaşlara çok özel imkanlar sunuyor. Cüzi bir peşinatın yanında 120 ay, 180 ay, 240 ay gibi vadelerde taksitler belirleyen TOKİ bu koşullarda imkanı olmayanları dahi ev sahibi yapıyor.

TOKİ YENİ KONUT SATIŞ İLANLARINI YAYINLADI!

TOKİ yeni konut satış ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre TOKİ Çorum’da 1+1 konutları satışa çıkardı. 42 adet 1+1 konut satışı yapacak olan TOKİ bunun için kuralı satış yöntemini uygulayacak. Vatandaşlar 23-27 Ocak tarihlerinde bu konutları satın almak için başvuru yapacaklar. Ziraat Bankası’na 1.000 TL başvuru ücreti ödeyerek başvuruda bulunan vatandaşlar ardından kura çekimlerini bekleyecekler. 3 Şubat 2023 tarihinde de bu konutlar için kura çekimi yapılarak kimlerin ev sahibi olmak için hak sahibi oldukları belirlenecek.

1+1 KONUT SATIŞ MALİYETLERİ!

1.594 TL taksit, 31 Bin TL peşinat! TOKİ 1+1 evleri satışa çıkardı!

TOKİ’nin Çorum projesinde satışa çıkardığı 1+1 konutlar için fiyatların 318 Bin TL ile 392 Bin TL arasında değiştiği bildirildi. Vatandaşlar bu konutları satın almak istemeleri halinde önce yüzde 10 peşinat ödemesi yapacaklar. Peşinat tutarları da yaklaşık 31 Bin TL’den başlıyor. Bu peşinat ödemesi ile vatandaşlara 180 ay vade imkanı verilecek. Bu şekilde aylık taksitler de 1.594 TL’den başlayacak.