İzmir Dikili ve Tire 2+1 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 sorgulama ekranı

TOKİ İzmir 2023 kura çekilişi sonuçları için bugün Dikili ve Tire sosyal konut projesi ile sona eriyor. Dikili ve Tire TOKİ evleri kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı haberimizde!
İzmir Dikili ve Tire 2+1 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 sorgulama ekranı

İzmir Dikili ve Tire 2+1 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 sorgulama ekranı - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 250 bin sosyal konut projesinde kura çekilişleri tüm hızı ile devam ediyor. 

Konutlarla başlayan süreçte arsa kuralarına da başlanmıştı. Son olarak yapılan açıklama ile beklenen işyeri kura çekilişi süreci de resmen başlamış oldu. Bugün konut kura çekimi takvimi kapsamında İzmir kura çekimi ile süreç devam edecek. 

İZMİR TOKİ DİKİLİ VE TİRE KONUT KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ 2023 SORGULAMA! 

TOKİ İzmir kura çekiliş sonuçları için bugün gözler Tire ve Dikili projelerinde olacak. Yapılacak olan kura çekimi ile hak sahipleri belirlenirken bugün yapılacak olan bu 2 kura çekimi ile İzmir'de TOKİ konutları için Bergama, Karaburun, Kiraz ve Kınık ilçeleri kalmış olacak. Bugün yapılacak olan kura çekimi ile 

İZMİR DİKİLİ 1000/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ, 

İZMİR TİRE 500/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için hak sahipleri belirlenecek. 

TOKİ E DEVLET KURA ÇEKİLİŞİ SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ... 

Yukarıda yer alan linki tıklayarak e-Devlet internet sitesi üzerinden kura sonucu sorgulama ekranı ile adınıza TOKİ konutu isabet edip etmediğini öğrenebilirsiniz. Adına TOKİ konutu isabet eden kişiler başvuru süreci için yapılacak olan açıklamayı takip edecek. Adı listede yer almayan kişiler ise 5 gün sonra başvuru parası iadesi alabilecekler.