Son dakika! TOKİ 250 bin sosyal konut İstanbul kura çekilişi takvimi 2023 açıklandı

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde büyük bir heyecanla beklenen İstanbul kura çekilişi tarihleri takvimi açıkladı. İstanbul Tuzla, Çatalca, Silivri Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi tarihleri belli oldu.
Son dakika! TOKİ 250 bin sosyal konut İstanbul kura çekilişi takvimi 2023 açıklandı

Son dakika! TOKİ 250 bin sosyal konut İstanbul kura çekilişi takvimi 2023 açıklandı - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan açıklama ile 250 bin sosyal konut projesi İstanbul kura çekilişi tarihleri takvimi açıklandı. 

Konut fiyatlarının 2 milyon TL bandına dayandığı ve alt gelir grubu kişilerin artık ev sahibi olmasının imkansız hale geldiği İstanbul'da TOKİ evleri umut ışığı olmuştu. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak açıklanan konut projesinde başvuru rekoru kırılırken beklenen kura çekilişi tarihi ilan edildi. 

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI TARİHİ NE ZAMAN?

İstanbul Tuzla TOKİ evleri için beklenen kura çekilişi tarihi açıklandı. Toplamda 20 bin 920 kişinin hak sahibi olarak ev sahibi olma şansı elde edeceği projede kuralar 16 - 29 Mart 2023 tarihleri arasında etaplar halinde çekilecek. 

TOKİ ÇATALCA KONUT KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul Çatalca TOKİ kura çekilişi sonuçları için ise 540 konutun hak sahipleri 30 Mart 2023 tarihinde belirlenecek. 

İSTANBUL TOKİ SİLİVRİ SELİMPAŞA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NE ZAMAN?

İstanbul Silivri Selimpaşa TOKİ kura çekilişi sonuçları 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Yapılacak olan kura çekimi ile 200 konutun hak sahipleri belirlenmiş olacak. 

TOKİ ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023 NE ZAMAN BELİRLENECEK?

İstanbul'da TOKİ evleri için en çok başvuru yapılan projeler arasında yer alan Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler konut projesi kapsamında 28 bin 340 konut için hak sahipleri 1 - 19 Nisan 2023 tarihleri arasında belirlenecek.