TOKİ Adana Merkez, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan kura sonuçları!

TOKİ sosyal konut kura çekimleri yapılmaya ve yapılacak 2+1 ile 3+1 evlerin hak sahipleri belirlenmeye devam ediliyor.
TOKİ Adana Merkez, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan kura sonuçları!

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan 250.000 konutun hak sahiplerinin belirlenebilmesi için kura çekimleri yapılıyor. TOKİ tarafından açıklanan takvime göre yapılan kura çekimleri ilgiyle takip ediliyor. Vatandaşlar başvuru yaptıkları illerde ve ilçelerde kendilerine sosyal konut çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.

TOKİ ADANA KURALARI ÇEKİLDİ!

TOKİ’nin sosyal konut kura takvimine göre 10 Ocak 2023 Salı günü Adana kuraları çekildi. Adana Merkez, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan’da inşa edilecek olan 4.100 sosyal konutun hak sahipleri belirlendi. TOKİ tarafından yapılan kura töreninde belirlenen hak sahipleri ile TOKİ arasında sözleşme yapılacak ve vatandaşlar 2+1 ile 3+1 evlerini satın almak için resmi işlemleri başlatacaklar.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA!

TOKİ kura sonucu sorgulama işlemi en çok merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor. Herkes kura çekimlerini anı anına takip etme şansı elde edemiyor. Bunun için de kura sonuçları sorgulanarak vatandaşlar kendilerine sosyal konut çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyorlar. Bu sorgulama işlemi E-Devlet sistemi üzerinden yapılıyor. Vatandaşların öncelikle kişisel şifreleri ile sisteme girmeleri gerekiyor. Ardından TOKİ sosyal konut kura sonucu sorgulama ekranından yapılacak sorgulama ile isim listesi görülebiliyor.

TOKİ KURA TÖRENLERİ CANLI YAYINLANIYOR

TOKİ’nin sosyal konut kuraları noter huzurunda çekildiği gibi aynı zamanda bu kura törenleri canlı olarak da yayınlanıyor. TOKİ’nin sosyal medya hesaplarını takip edenler bu törenleri canlı olarak izleme fırsatı elde ediyorlar. Bu fırsatı değerlendiren vatandaşlar eğer zamanları varsa isimlerinin kurada çıkıp çıkmadığını anı anına görebiliyorlar. TOKİ’nin canlı yayınları Youtube, Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlar üzerinden yayınlanıyor.